Enric I. Canela

Ahir parlava de la segona edició dels Premis Blocs Catalunya. Llegeixo un article de Miquel Duran, membre del jurat i al que vaig tenir els plaers de saludar i de parlar amb ell, dedicat a aquesta jornada. Comenta com els fets i fa un prec: “I penseu en fer una categoria de ciència, perquè ens heu d’ajudar, als científics, a formar part de la Cultura. En som part, encara que a vegades nosaltres mateixos ajudem a oblidar-ho”.

Ho comentàvem allà tots dos. A l’edició anterior també ho trobàvem a faltar. La ciència és la gran oblidada de la societat. Sens demana que ajudem a fer créixer la societat, es diu que manquen estudiants. Amb els blocs també s’hi pot ajudar.

Una resposta a “La ciència absent dels Premis Blocs Catalunya”

  1. a 05 oct. 2009 a les 9:23 David

    Creus que hi haurà prou blocs en aquesta categoria? Aquest any hem patit de valent en alguna categoria per manca de blocs/votants….

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació