Enigmes congelats


Enric I. Canela

La UB divulga la ciència, el país necessita de més vocacions científiques. Us recordo la pàgina La divulgació científica a la UB enfocada als estudiants preuniversitaris. Potser us agradaria participar en el nou concurs “Enigmes congelats”?

3 respostes a “Enigmes congelats”

 1. a 12 oct. 2009 a les 9:28 Miquel Duran

  Gràcies, Enric, per donar a conèixer aquesta iniciativa. Tot el que es faci per comunicar ciència és poc.

 2. a 12 oct. 2009 a les 10:32 enriccanela

  Miquel,
  És una bona feina que, si t’interessa, està fent l’Ernest Trias.

 3. a 13 oct. 2009 a les 1:39 Enric

  hola Enric,
  em sembla genials aquestes iniciatives.
  Desde d-recerca estem plantjant fer un xerrada cap inicis del 2010 sobre la divulgació de la ciència, perque el joves investigadors preguin consciencia de lo important que es. Be ara estem esperant si el PCB ens l’auditori…Et mantinc informat i si tens algun suggeriment sobre joves investigadors que facin blogs sobre les seves investigacions, estariem encantats!De moment n’he trobat un parell, molt interessants, a la teva llista de favorits…

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació