Enric I. Canela

Podem llegir a ACN que la UdG ha celebrat aquest dimarts l’inici del nou curs acadèmic, marcat per les eleccions al rectoral. L’actual rectora Anna Maria Geli ha reclamat més finançament per a poder assolir els ‘reptes de futur’, entre altres coses, per poder continuar amb l’adaptació dels estudis de grau ‘amb garanties’, que aquest curs ja són un 80% del total, i també perquè els investigadors puguin treballar en ‘bones condicions’. Durant la cerimònia, s’han pogut sentir dues veus crítiques, la del filòsof Josep Maria Terricabras, que ha qüestionat la forma en què s’està fent l’adaptació al model europeu, i la dels estudiants, que han parlat de la ‘degradació intencionada’ de la universitat pública.

No hi estic d’acord amb Terricabres. No hi ha degradació intencionada. Simplement d’on no n’hi ha no en pot rajar.

Dit d’altra forma, si jo intento ensenyar logaritmes al meu gat i el gat no els aprèn, l’idiota no és el gat, soc jo.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació