Nova directora de l’ANECA


Enric I. Canela

Avui he estat al Patronat de l’ANECA. He arribat ara. A l’ordre del dia hi havia el canvi de directora. Gemma Rauret ha cessat a petició pròpia. La substitueix Zulima Fernández Rodirguez, catedràtica d’Organització d’Empreses de la Universitat Carlos III. Havia esta vicerectora de Qualitat i Convergència Europea en aquella universitat.

Gemma Rauret torna al departament de Química Analítica de la UB. Ha fet una bona feina i cal agrair-li la seva dedicació. El moments han estat complicats. Li ha tocat iniciar el tema de les verificacions, posar en funcionament un mètode de control massa detallista a priori que ha generat moltes crítiques. Aplicar un decret mal fet i ella ha carregat les culpes que eren dels que van fer el decret.

Cal reconèixer la seva dedicació i saber fer.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació