Enric I. Canela

Una senyora que sap fer bé la feina, la directora general d’ACC1Ó, Carme Botifoll, opina que com menys suport econòmic tinguin les empreses en matèria de recerca, desenvolupament i innovació (R+D+i), més costarà sortir de la crisi. Botifoll ha qualificat la retallada de la inversió en recerca en els Pressupostos Generals de l’Estat (PGE) de notícia ‘poc oportuna’, ja que des del seu punt de vista, la menor dotació no només afecta al desenvolupament de la ciència bàsica sinó també al gran repte que té l’economia, que és que part d’aquesta recerca bàsica es transformi en recerca aplicada i per tant en valor a les empreses.

Evidentment hi estic d’acord, com la pràctica totalitat de la comunitat científica, però sempre és bo sentir-ho de la gent que en sap més.

2 respostes a “Carme Botifoll critica el pressupost de Ciència i Innovació”

  1. a 15 oct. 2009 a les 8:21 Ignasi

    No tinc gens clar que la Carme Botifoll en sàpiga més que vostè.

  2. a 15 oct. 2009 a les 8:57 enriccanela

    Ignasi,
    Gràcies, però cec que Carme Botifoll és una bona professional.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació