Enric I. Canela

El Ministeri de Ciència i Innovació ens diu que un total de 482 investigadors (doctors o tecnòlegs) podran desenvolupar els seus projectes d’R + D en empreses, centres tecnològics, associacions empresarials i parcs científico-tecnològics gràcies a les subvencions, per un import total de 24 milions d’euros – 10 d’ells del PlanE -, procedents del subprograma Torres Quevedo que gestiona el Ministeri de Ciència i Innovació dins del Pla Nacional de R+D+i.

Aquesta resolució de subvencions correspon al primer termini de presentació de sol.licituds de la convocatòria de 2009 del Torres Quevedo. Aquest programa tracta de compensar la diferència en el nombre de persones dedicades a activitats d’R+D+i en el sector privat enfront del sector públic. Per a això estimula la demanda en el sector privat de personal suficientment preparat per emprendre plans i projectes de R+D+i, fomentant la seva incorporació laboral efectiva. Es pretén també ajudar a la consolidació d’empreses tecnològiques de recent creació, mitjançant la incorporació de personal que serveixi d’estímul per a l’inici i desenvolupament de projectes o plans estratègics amb important càrrega de R+D+i.

Val la pena assenyalar que dels 482 investigadors, 135 són catalans.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació