Enric I. Canela

El president de la Conferència de Rectors d’Universitats Espanyoles (CRUE), Federico Gutiérrez-Solana, després de la inauguració a Santander de les XVII Jornades de Recerca de la CRUE, ha mostrat la seva confiança en que la tramitació parlamentària dels Pressupostos Generals de l’Estat (PGE) eviti que hi hagi “un euro menys” en els fons de recerca que en l’exercici anterior.

Per la seva banda, el director general de recerca i gestió del Pla Nacional d’I + D + I, José Manuel Fernández de Labastida ha dit que els fons destinats a R+D no es reduiran. Calcula que en aquest exercici es reparteixin uns 430 milions d’euros per a projectes de R+D i que el 2010 es mantingui el mateix nivell de finançament. Diu que se salvaran gràcies al Pla E. Fins i tot fent servir recursos pluriennals de l’exercici 2011.

Potser si, però i els diners de projectes CIBER que gestiona l’Institut de Salut Carlos III? I que passarà el 2011?

A la mateixa reunió Màrius Rubiralta, Secretari General d’Universitats ha dit que la internacionalització és problema més gran de la universitats espanyola.

Això, com comentava jo fa uns dies, es veu en les valoracions dels rànquings. És aquí on falla al UB:

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació