Què és un Campus?


Enric I. Canela

Ángel Gabilondo i Josep Huguet van tractar en la seva reunió d’ahir la convocatòria estatal de Campus Internacional de Excel·lència, distinció a la qual tenen sis universitats catalanes (cinc públiques amb compensació econòmica i una privada sense aquesta) de les 15 preseleccionades.

Tots dos van fer una crida a la cooperació entre les universitats en la presentació de projectes conjunts per zones, com així es va suggerir a la UB i a la UPC per al Portal del Coneixement. Imagino que totes dues saben que ca ser la UPC que no va voler i va presentar un projecte estrany que aplegava tots els campus (és que aviat tenen eleccions i no voleïn decidir).

També van animar a la col·laboració de la UPF i la UOC en matèria de Mitjans de Comunicació.

Huguet va dir en les seves declaracions que la UdL i la UdG uneixen esforços en el perfil agroalimentari i carni. Espero que no torni a dir que això seria un campus.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació