Enric I. Canela

El Ministeri de Ciència i Innovació destina 62 milions d’euros en subvencions i crèdits per potenciar la capacitat tecnològica del teixit industrial mitjançant l’aprovació de 43 Con (PSE), que es defineixen com “Projectes de cooperació públic privat de gran envergadura i alt risc tecnològic, i garanteixen l’òptima articulació del sistema ciència, tecnologia i empresa”. Concretament, 40 milions d’euros són en forma de subvencions i bestretes reemborsables, i 22 milions d’euros en préstecs.

Es tracta d’una convocatòria molt d’acord amb l’Estratègia Estatal d’Innovació, E2I, i un element important per al canvi de model productiu i el foment de la innovació.

Podeu veure els projectes i ampliar la notícia.

Sorprèn que no hagin destinat ni un euro a projectes farmacèutics.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació