Enric I. Canela

En expliquen que el director general de Política Universitària, Felipe Pétriz, s’ha reunit amb els degans de les facultats de Medicina i els rectors de la comissió de Ciències de la Salut per explorar l’estructura dels ensenyaments de Medicina. En la trobada s’han analitzat diverses propostes i les parts han acordat tornar-se a reunir el dimarts de la setmana que ve.

Dilluns, el director general mantindrà una altra trobada amb els representants dels estudiants de medicina i els representants dels estudiants d’arquitectura.

El problema que s’ha de resoldrà és el d’acceptar que aquests ensenyaments, de 300 crèdits o més, siguin equivalents a grau més màster. Si voleu saber més: Metges i arquitectes guanyen? i Els metges veuen problemes a l’adaptació a Bolonya.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació