Enric I. Canela

El Consorci de la Zona Franca (CZFB) acollirà les àrees d’innovació d’entre 300 i 500 empreses en el projecte BZ Barcelona Zona Innovació al qual s’ha donat llum verda avui en la seva presentació amb l’entrada formal de sis socis, i que s’espera que entri en funcionament a partir de 2012.

Aquest parc de la tecnologia pretén concentrar els departaments d’innovació de les principals empreses de sectors de l’alimentació, la recerca i de la cultura i els mitjans audiovisuals, encara que el projecte està obert a empreses de diferents àmbits, sempre que sigui amb la finalitat de “crear coneixement”.

sis empreses ja compromeses amb el projecte són l’Hospital Clínic de Barcelona, Fundació Privada Parc d’Innovació Tecnològica i Empresarial de La Salle, Mercabarna, Universitat de Barcelona, l’associació catalana d’empreses de biotecnologia CataloniaBio, Mercabarna, un conjunt d’empreses productores del sector audiovisual (RBA Audiovisual, Gestmusic-Endemol, Benecé i Lavinia, entre altres) i l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentària (IRTA).

Una resposta a “Recerca i innovació a la Zona Franca”

  1. […] del tema diverses vegades en els darrers dos anys i mig (veure La UB posa el peu a la Zona Franca, Recerca i innovació a la Zona Franca, El projecte BZ, una aposta de futur i El BZ Zona Innovació […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació