Enric I. Canela

El rànquing del diari The Times, que classifica a les millors universitats del món, “és poc fiable, està esbiaixat i té objectius polítics darrere”, va assegurar Isidro Aguillo, director de Webometrics del Consell Superior d’Investigacions Científiques de Madrid, Espanya.

No és objectiu perquè ho fa una empresa britànica.

Ho explica a un diari mexicà on diu que el descens de la principal universitat mexicana no és objectiva.

No crec que el rànquing THE sigui perfecte, cap ho és. Cada rànquing pondera diferent coses diferents, ara l’argumentació de Aguilló no em convenç gens.

Per tenir més informació sobre el rànquig podeu anar a Una anàlisi del comportament de la UB en el THE – QS Rànquing 2009.

2 respostes a “Crítica al rànquing THE – QS Rànquing”

  1. a 23 oct. 2009 a les 8:58 Miquel Duran

    Crec que el rànking del THES és del millor que hi ha. Quan fa poc vaig estar en un curs organitzat pel propi Agullo, vaig poder sentir de primera mà els objectius del rànking del THES. Francament, no estan pas malament.

  2. a 25 oct. 2009 a les 7:22 enriccanela

    Miquel,
    Hi coincideixo absoltament. Els britànics acostumen a fer les coses bé. Jo si més no tinc una tendència creure això. Evidentment me l’he mirat per davant i per darrere i m’agrada més que els altres.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació