Enric I. Canela

Llegia un article que va publicar Xavier Lasauca que parla del butlletí electrònic RECERCAT. Ens explica que el consell de redacció de RECERCAT va acordar crear un nou espai a la pàgina web principal del butlletí on apareixen els perfils dels directors dels diferents centres de recerca. Molt bona idea.Una pàgina útil.

He trobat, però, a faltar alguns. Apareixen els antics i encara no hi són els nous.

2 respostes a “Els directors dels centres de recerca”

 1. a 21 oct. 2009 a les 1:19 Xavier Lasauca

  Benvolgut Enric,

  D’entrada t’agraeixo que llegeixis els meus articles, així com les amables consideracions que fas sobre aquesta nova pàgina web amb els perfils dels directors i directores dels centres de recerca de Catalunya.

  Efectivament, tal com constates manquen encara alguns perfils. Es tracta d’una pàgina encara en construcció i miraré d’explicar-ho: la pàgina aplega els perfils publicats a la secció “Universitats i centres” del butlletí mensual RECERCAT des de setembre de 2006. Com sigui que només publiquem un perfil a cada número de RECERCAT, som conscients que encara resten pendents alguns perfils (aproximadament mitja dotzena, si mal no m’erro), que tenim planificat d’incorporar a la pàgina web en paral·lel a la publicació del corresponent article mensual en el butlletí.

  Una abraçada,

  Xavier Lasauca
  Coordinador de RECERCAT

 2. a 22 oct. 2009 a les 6:38 enriccanela

  Xavier,
  Els llegeixo perquè paga la pena.
  El que feu voslatres al departament és una bona feina. És evident que no es pot fer tot en un dia.
  Endavant que RECERCAT està molt bé.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació