Enric I. Canela

Llegia que estudiants universitaris celebraran, del 5 al 11 de novembre, una Setmana de Lluita Global a tots els països de l’Espai Europeu d’Educació Superior (EEES) per reivindicar la seva participació en la presa de decisions pel que fa a reformes educatives, així com per rebutjar l’aplicació del Pla Bolonya.

Han fet la IV Trobada Estatal per traçar unes possibles línies de coordinació estudiantil a nivell estatal i afrontar el nou curs. Hi havia uns cinquanta portaveus que procedien de Cantàbria, Lleó, Salamanca, Conca, València, Castelló, Alacant, Màlaga, Cadis i la Comunitat de Madrid.

A Catalunya el tema està pràcticament resolt i ja no calen aquestes interessantíssimes discussions.

Encara podreu trobar grans aportacions al tema, com una de Jesús Castillo, professor de la Universitat de Sevilla, membro de la Plataforma por una Universidad Pública, Democrática y de Calidad, STOP BOLONIA, del grup anticapitalista En lucha y del Sindicato Andaluz de Trabajadores (SAT) a la Universitat de Sevilla (SAT-US). Es tracta de Bolonia en marcha: precarización, mercantilización y privatización en la Universidad Pública.

O ¿Qué es la Estrategia Universidad 2015?…a vueltas con Bolonia de Sergio Almisas.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació