Enric I. Canela

Llegia que els vicerectors de Recerca que formen la Comissió Sectorial d’R+D de la CRUE (Conferència de Rectors de les Universitats Espanyoles) reunits amb motiu de les XVII Jornades de Recerca de la CRUE, celebrades la setmana passada a Santander, han fet pública una declaració oficial a la que assenyalen com a “imprescindible” l’aposta per la recerca, el desenvolupament i la innovació i manifesten la seva extrema preocupació per la disminució de fons destinats a l’R+D+i que es planteja tant en els Pressupostos Generals de l’Estat com en els de la majoria de les comunitats autònomes.

Demanen que els pressupostos siguin modificats en el tràmit parlamentari i no es “trenqui” l’Estratègia Nacional de Ciència i Tecnologia aprovada el 2008, podent així continuar el procés de convergència amb Europa en matèria de R+D+i.