Enric I. Canela

El Ministeri de Ciència i Innovació ha fet dos nomenaments en el darrer consell de ministres.

Ha nomenat Subsecretaria de Ciència i Innovació a Aurora Saeta del Castell.

Nascuda a Madrid el 28 de desembre de 1963, és Llicenciada en Dret per la Universitat Autònoma de Madrid i Màster en Administració Pública per l’École Nationale d’Administration de la República Francesa. Pertany al Cos Superior d’Administradors Civils de l’Estat.

Des de 1989 ha prestat serveis com a Subdirectora Adjunta de Recursos Humans i Patrimonials en l’INEM, com a Directora de la Unitat Administradora de Fons Social Europeu i com Assessora Parlamentària de Medi Ambient. Es va incorporar al Ministeri de Ciència i Innovació en juny de 2008 i des de juny de 2009 ocupava el lloc de Directora del Gabinet del Secretari d’Estat de Recerca.

Cessa María Teresa Gómez Condado.

I ha nomenat Director general de Transferència de Tecnologia i Desenvolupament Empresarial a Arturo Azcorra Salón.

Nascut a Santurce el 1962, és Doctor en Enginyeria de Telecomunicació i Màster per l’Institut d’Empresa. Catedràtic d’Enginyeria Telemàtica a la Universitat Carlos III de Madrid.

Ha estat Professor titular a la Universitat Politècnica de Madrid i Vicerector Adjunt d’Infraestructures Acadèmiques de la Universitat Carlos III, en la qual des de 1998 va ser Director de la Càtedra Telefònica, càrrec que ha vingut desenvolupant fins a l’actualitat. Ha participat i dirigit 49 projectes de recerca avançada. Ha estat coordinador de les Xarxes d’Excel·lència Europees E-NEXT i CONTENT, i del Projecte Europeu Carme. Director de l’Institut Madrileny d’Estudis Avançats en Tecnologia de Xarxes (IMDEA Networks).

Cessa Juan José Moreno Navarro.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació