Reconèixer el deute


Enric I. Canela

L’altre dia escrivia La morositat de la Generalitat amb les universitats. Ara sembla que la Generalitat, per mitja del comissionat per a Universitats i Recerca, reconeix verbalment que té un deute amb a les universitats (i 2)que estaria al voltant dels 120 milions d’euros.

El problema és que les universitats no tenen el compromís documentat del deute i per això no els poden consignar com a deute. O sigui per poder pagar, si no tenen superàvit, la Generalitat obligarà a les universitats a tancar l’exercici amb dèficit. El problema és que la Generalitat sembla que tampoc ha consignat els diners en el seu pressupost per tant, malgrat digui el comissionat que ho intentarà, la Generalitat no ho podrà fer documentalment sense que modifiqui el seu pressupost, imagino que a través del parlament. Ciència ficció, no?

2 respostes a “Reconèixer el deute”

  1. a 24 oct. 2009 a les 1:19 aleatorio

    Cienca ficción, no; chapuza, más bien.

  2. a 25 oct. 2009 a les 7:08 enriccanela

    Aleatorio,
    Tal com dius. Efectivament ratlla amb l’estupidesa o amb el cinisme.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació