Enric I. Canela

El president de l’organització Capital de la Cultura Catalana, Xavier Tudela, ha presentat davant 48 universitats de la Xarxa d’Universitats de les Capitals Europees de la Cultura la Capital de la Cultura Catalana i els municipis designats fins ara com a referent per a tot l’àmbit cultural i lingüístic català.

2 respostes a “Les universitats amb la cultura catalana”

 1. a 27 oct. 2009 a les 11:24 Montserrat Tudela

  La Capital de la Cultura Catalana és també una plataforma de i per a les universitats. Són rectors d’universitats dels Països Catalans qui tria la CCC de cada any; hi ha molts actes a les programacions de les CCC que són per universitats; i va ser per la CCC en la seva tasca de preparar la candidatura de Tarragona a Capital Europea de la Cultura l’any 2016 que va aconseguir que la URV entrés a la xarxa d’universitats de capitals culturals europees, essent, encara la ciutat candidata.

 2. a 29 oct. 2009 a les 8:50 enriccanela

  Montserrat,
  La CCC és una eina no massa aprofitada per la universitats tot i intervenir molt.
  Les universitats hi participen, però realment estructuralment no s’impliquen massa tot i ser el rectors qui fan la tria.
  Caldria donar un pas més. La comunitat universitària ho ignorem gairebé tot.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació