Enric I. Canela

Sembla que als socialistes catalans no els assessori ningú, que no els interessi la ciència o tinguin pa a l’ull. O potser no tenen simpatia per Paqual Maragall. Vés a saber.

El fet és que els socialistes catalans no han tramitat cap esmena als pressupostos generals de l’Estat per finançar Fundació Pasqual Maragall contra l’Alzheimer. Diuen que no han rebut cap sol·licitud de part de la Fundació Pasqual Maragall i que és per això.

Esquerra Republicana i Convergència i Unió han proposat incloure als pressupostos de l’Estat una partida de 8 milions d’euros per a aquesta fundació. Pasqual Maragall va fer arribar una proposta en aquest sentit als principals dirigents de totes dues formacions, que ho van veure de bon ull. És per això que han tirat endavant una esmena parcial. El PSC recorda, però, que si aquesta partida econòmica tira endavant serà gràcies al vot favorable dels socialistes catalans.

Només faltaria que s’hi oposessin.

El que s’ha de veure!

2 respostes a “Fundació Pasqual Maragall: El PSC una vegada més fa el ridícul”

 1. a 29 oct. 2009 a les 1:41 Enric

  gracies Enric per aquest article.
  Cal veure fins on es pot anar a parar en política, on els interessos polítics, poden anar per sobre l’interes general, doncs invertir en ciència (i en Alzaheimer) ens beneficia a tots!
  Quina vergonya tot plegat…

 2. a 29 oct. 2009 a les 7:46 enriccanela

  Enric,
  Si, és ben trist. A sobre si surt l’ajut diuen que serà gràcies a ells.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació