No crec que hi hagi diners


Enric I. Canela

Felipe Pétriz, director general d’universitats, va participar el 28 d’octubre en la trobada estatal de Defensors Universitaris, que se celebra a Saragossa. En aquesta reunió es va referir al futur model de finançament de les institucions d’educació superior, i va assegurar que hi haurà prou diners per garantir la dimensió social que ha de tenir tot pressupost. I en aquesta línia va aclarir que la situació de crisi no serà excusa perquè es redueixin les ajudes als estudiants amb més dificultats. Més aviat al contrari. Des d’aquest punt de vista les necessitats dels alumnes estaran molt ben ateses.

No dubto de la bona voluntat de Felipe Pétriz, però les necessitats dels alumnes estaran molt ben ateses en els propers dos o tres anys. Més endavant ja veurem.

Tampoc crec que el Ministeri d’Educació posi sobre la taula prou diners per garantir res. Les coses no estan bé econòmicament i dubto que pugui haver cap model de finançament perquè no és competència del Ministeri d’Educació. En tot cas al Ministeri li toca resoldre els problemes sobre els que té competència.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació