Enric I. Canela

La ministra Cristina Garmendia ha dit al Congrés que el Ministeri de Ciència i Innovació impulsarà, a través del Fons Estatal per a l’Ocupació i la Sostenibilitat Local, la ciència i la innovació en els ajuntaments.

Es crearà el premi “Ciutats de la Ciència i la Innovació”, la primera edició serà el 2010, i una finestreta virtual per a la presentació de projectes.

Les ciutats guardonades amb el premi gaudiran d’una consideració preferent per part del Ministeri com a destí prioritari per a la celebració de congressos científics o tecnològics, així com futures iniciatives de R+D+i.

La Secretaria General d’Innovació també crearà una finestreta virtual, a través de la Societat Estatal per al Desenvolupament del Disseny i la Innovació, per prestar assistència tècnica als municipis que vulguin presentar projectes, la qual cosa contribuirà a augmentar el seu nombre i qualitat i, en conseqüència a encarrilar el model econòmic espanyol cap a la sostenibilitat.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació