La UB obté un nou lideratge


Enric I. Canela

Identifying the Best: The CHE ExcellenceRanking for Natural Sciences, Economics, Political Science and Psychology in Europe és un document publicat fa molt poc per CHE Centre for Higher Education Development.

Al 2007 va publicar els seus rànquings en Biologia, Química, Matemàtiques i Física. Enguany ha afegit Econòmiques, Ciència Política i Psicologia.

A primer de gener ja m’havia referit a aquest rànquing a Un nou rànquing, ara europeu i de ciències. La UB líder. Deia aleshores que la UB estava en el grup que obtenia medalles en dues disciplines (Matemàtiques i Física) i la Universitat Autònoma de Madrid (UAM) una (Física). Ara la UB en té quatre (Econòmiques, Psicologia, Matemàtiques i Física) i la UAM (Física i Matemàtiques) i la UPF dues (Econòmiques i Ciència Política).

En el conjunt de assoliments, les universitats de Catalunya obtenen 21 medalles, mentre que la resta de l’estat només n’obté 20. Catalunya té tres universitats citades i(UB, UPF i UAB)  la resta de l’Estat sis.Cal assenyalar que només es condieren les disciplines indicades.

La UB i Catalunya obtenen bons resultats.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació