Incoherència governamental


Enric I. Canela

Una trobada a Madrid sota el lema Emprendimiento e innovación como herramienta de recuperación amb empresaris i polítics.

El secretari general d’Innovació del Ministeri de Ciència i Innovació, Juan Tomás Hernani, manifesta: la recerca ha de ser un dels puntals del canvi de model productiu a Espanya. Aquestes són les aspiracions declarades una i altra vegada pel Govern, que el 2015 vol convertir al nostre país en la novena potència mundial en innovació, lluny del lloc número 16 que ocupa ara.

Magnífic. Unes paraules que tothom subscriu, tothom diu coses boniques. El pressupost per al 2010 demostra el divorci entre el que diuen els polítics de primera línia i el govern del que formen part, l’espanyol. Visca la incoherència. Ruïnós.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació