L’edulcorant estèvia


Enric I. Canela

L’estèvia: un edulcorant natural amb moltes possibilitats és el títol d’un article d’EUFIC. En el resum diu: Utilitzada pels pobles indígenes d’Amèrica del Sud des de fa segles, recentment la estèvia ha suscitat un gran interès. La planta conté uns edulcorants naturals anomenats glucòsids de esteviol el sabor és 300 vegades més dolça que el sucre, sense aportar calories. Es tracta d’una nova alternativa als edulcorants que podria contribuir al control del pes? Els consumidors europeus hauran d’esperar.

No sé. No sembla que calgui esperar gaire, avui l’està distribuint ALIECO.

La informació científica i l’ús tradicional que se n’ha fet semblen garantir la seguretat i beneficis d’aquest edulcorant natural.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació