Enric I. Canela

Llegeixo que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha avalat l’expulsió durant un any d’un estudiant de la UAB. El jove i cinc més van ser expulsats arran de l’ocupació el març del 2008 de la Facultat de Filosofia i Lletres per part d’una cinquantena d’estudiants que protestaven contra el Pla Bolonya i que van haver de ser desallotjats pels Mossos d’Esquadra. La Sala Contenciosa Administrativa sosté que si suspengués de forma cautelar la decisió de la UAB, Josep P.M., podria finalitzar els seus estudis sense complir càstig disciplinari que ‘indubtablement mereix’ de demostrar-se que va participar en els aldarulls.

Per altra banda, Demà hi ha convocada una concentració de rebuig al judici que té lloc demà contra nou estudiants anti-Bolonya que el dia 28 d’abril passat van fer una acció contra Bolonya a la seu d’ERC.

A veure si la cosa no es complica. Tot està bastant pacífic, la majoria dels ensenyaments estan adaptats i les coses es desenvolupen bastant bé.

2 respostes a “Els judicis als estudiants pels aldarulls de l’any passat”

  1. a 02 nov. 2009 a les 11:04 Estudiant

    Vas molt errat, i la font d’on treus la informació també, ja que les expulsions de l’any passat neixen dels expedients oberts per les protestes al Consell de Govern i a la Junta de la Facultat de Lletres de l’abril-maig de 2008, i no pas de l’ocupació de la Facultat de Filosofia i Lletres del març de 2008.

    I això de “A veure si la cosa no es complica”, no cal complicar-se res si els governants (i la gent que els hi doneu suport, sembla mentida!) fessin cas a les demandes dels implicats en el procés de Bolonya.

  2. a 02 nov. 2009 a les 11:24 enriccanela

    Estudiant,
    De l’agència ACN. Igual s’han equivocat.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació