Sempre liderant els errors


Enric I. Canela

Finalment, Espanya deixarà de ser l’únic país de tota la Unió Europea que encara no havia traslladat el visat científic a la seva legislació. Aquest procediment legal, dissenyat per agilitzar l’admissió d’investigadors extracomunitaris, ha estat inclòs en la llei d’estrangeria, que va passar el seu primer tràmit al Congrés dijous passat. Ho ha fet, això sí, dos anys després del termini legal establert per la UE i amb algunes incerteses.

Fa anys que ho venim reclamant però no ho feien. Sembla mentida que posin tantes traves a la mobilitat. Què costava fer-ho si igual s’havia de fer?

2 respostes a “Sempre liderant els errors”

 1. a 03 nov. 2009 a les 9:54 Alfons

  Enric, doncs la resposta és ben senzilla, els espanols són els millors, “espana para los espanoles” i coses d’aquestes. Facilitar l’entrada d’investigadors de fora significa perdre llocs de treball per la gent d’aquí, gent mooolt qualificada, amb empenta i ganes de treballar.

  Com molt bé dius, sempre som líders en errors, vergonyós.

 2. a 03 nov. 2009 a les 9:29 enriccanela

  Alfons,
  ÉS que portem molts anys així. Hi ha una directiva europea. No comprenc per què no fan les coses quan toca.
  Són impossibles.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació