Enric I. Canela

El Ministeri de Ciència i Innovació ha aprovat la concessió de les primeres ajudes dins la convocatòria Ramón y Cajal 2009. Estan dotades amb 44,8 milions d’euros i permetran la contractació de 233 investigadors en centres de R+D públics o privats sense ànim de lucre.
Els fons es concedeixen als centres que contracten als investigadors, centres que són ara els que han de formalitzar els acords d’incorporació. Els ajuts suposen una quantitat individual de 192.480 euros per cada científic contractat més una dotació addicional de 15.000 euros per a la posada en marxa de les seves activitats. Els contractes tenen una durada de cinc anys.

S’han d’incorporar el 2010.

Ja fa temps que això està en marxa, justament avui he estat gestionant un contracte per a un investigador Ramon y Cajal americà que vindrà a treballar amb nosaltres.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació