Enric I. Canela

Comença la primera edició del Màster de formació de professorat d’Educació Secundària, Batxillerat i Formació Professional (FP). El conseller d’Educació, Ernest Maragall, i el conseller d’Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, inauguraven avui la primera edició del màster a la UPF.

El nou màster augmenta les hores de formació respecte al CAP, passant de 120 a 1.500, i incorpora un mínim de 400 hores de pràctiques. Està adreçat als estudiants que ja disposen d’una titulació universitària i volen ser professors de Secundària, Batxillerat o FP.

Nou universitats catalanes comencen a impartir aquest mes a un total de 1.531 alumnes, i desapareix el Certificat d’Aptitud Pedagògica (CAP) que ha estat vigent més de 30 anys.

S’ofereixen 19 especialitats diferents repartides en 51 grups d’entre 25 i 30 alumnes:

Les especialitats més demandades de Secundària han estat Tecnologia (amb gairebé 300 peticions), Biologia – Geologia (171), Geografia – Història (161), Anglès (143) i Matemàtiques (134). A la FP, la més demandada ha estat Tecnologies industrials (94) seguida de Planificació Professional (64).

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació