Enric I. Canela

CiU ha presentat unes esmenes a les partides de Ciència i Innovació que sembla que estan acceptades. Són:

  • 2 milions d’euros per a la constitució d’un Fons d’Investigació de la Barcelona Graduate School of Economics.
  • 1 milió d’euros a la Fundació ESADE per a la constitució d’un centre d’excel·lència en Innovació, Iniciativa emprenedora i gestió de centres de recerca. El projecte té l’ambició de constituir-se amb rapidesa en un dels centres de referència internacionals a Europa (hi ha centres que compleixen funcions anàlogues en els països escandinaus però no en el Sud d’Europa). Això requereix la creació d’un nucli estable de capital intel·lectual format per investigadors d’ESADE i la incorporació de professorat investigador extern amb referent internacional, juntament amb els grups de recerca i docència actius en aquests àmbits amb què compta la Fundació ESADE, a través d’ la seva escola de negocis, que es fusionarien per constituir l’esmentat centre d’excel·lència.
  • 1 milió d’euros per l’Institut de Recerca Biomèdica de Barcelona (UPF) per impulsar els seus projectes de recerca.
  • 750.000 euros per al Parc Científic de Barcelona (UB) amb l’objectiu de potenciar les seves activitats de recerca.

No són exactament les que hagués presentat jo, però està prou bé.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació