Enric I. Canela

Llegeixo que el Col·lectiu 18 de març ha fet pública aquest dimarts a Barcelona la querella administrativa que interposarà contra Interior per les actuacions dels Mossos en el desallotjament del Rectorat de la UB. Els estudiants demanen una reparació dels danys per les càrregues tant en el desallotjament com en la manifestació que es va produir el mateix dia. La portaveu del col·lectiu, Aina Castelltort, creu que d’arribar a prosperar hi haurà un reconeixement més clar dels abusos de poder. Els estudiants denuncien lesions per cops directes al cap i parts vitals del cos, actuacions que consideren il·legals perquè es van produir quan els manifestants es dispersaven, ha explicat l’advocat Jaume Asens.

La veritat és que allò va ser un espectacle.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació