Enric I. Canela

La ministra de Ciència i Innovació, Cristina Garmendia, ha estat a Sant Cugat del Vallès en la VIII Conferència Internacional de l’Associació de Parcs Científics i Tecnològics de Espanya (APTE) i la Inauguració Oficial d’Esadecreapolis.

Ha dstacat la importància que el Ministeri de Ciència i Innovació concedeix als Parcs Científics i Tecnològics com a agents dinamitzadors en l’actual procés de canvi de model de creixement econòmic en què ens trobem.

En aquest sentit, la ministra ha destacat la inversió de 442 milions d’euros que el Ministeri de Ciència i Innovació ha destinat a parcs el 2009, destinant concretament als Parcs Científics i Tecnològics de Catalunya, 87,7 milions d’euros. Així mateix, ha recordat que des del 2005, el Govern ha destinat als Parcs espanyols, 1.643 milions d’euros, a través de les diferents convocatòries.

També ha assenyalat el paper de les escoles de negocis per sortir de la crisi i ha avisat que les empreses que inverteixen en R+D+i sobreviuen més a la crisi i milloren els seus resultats. Per la seva banda, el conseller d’Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, ha ressaltat que serà a les escoles de negocis on creixeran les empreses del futur.

No sé, a mi em fa l’efecte que serà als Parcs Científics i Tecnològics.

Una resposta a “Els Parcs Científics i Tecnològics i les Escoles de Negocis”

  1. a 12 nov. 2009 a les 3:18 JuanMa

    Doncs jo crec que sortirà d’una barreja de tots dos models. Si tenim recerca d’excelència i tenim escoles de negoci d’excelència, com és que no les podem barrejar? No estaria pas malament que es fessin grups de totes dues tendències per tirar endavant nous projectes.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació