Enric I. Canela

L’Associació de Joves Estudiants de Catalunya (Ajec) ha alertat aquest dimecres que la nova prova de selectivitat que començarà a aplicar-se aquest curs planteja “problemes d’incongruència” amb la ponderació de les assignatures. La conselleria d’Innovació, Universitat i Empresa afirma que està fent gestions per trobar una solució a la distorsió que la normativa pot causar en els criteris de prioritat en l’accés a determinades carreres.

Qui ho havia de dir! Si voleu saber que penso podeu anar a Aprovada la nova selectivitat i seguir la pista. Si voleu un resum ràpid, una equivocació. S’havia de reformar, però no així. Sembla que els que fan la reforma no tinguin la més mínima idea de com funciona la universitat i que cal fer per tenir els millor estudiants als estudis que els motiven més.

Més anys perduts per una reforma mal feta. Caldrà esperar la propera.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació