Enric I. Canela

Llegeixo que la directora general de la Fundació Espanyola de Ciència i Tecnologia (FECYT), Lourdes Arana, ha afirmat avui, en la inauguració del V Congrés Internacional de Creativitat i Innovació, que un dels seus objectius és ressaltar la importància d’impulsar la imaginació per propiciar el necessari canvi del model econòmic i social.

Això de la imaginació està molt bé, cap crítica, Lourdes Arana té raó, fa la seva feina. però a més caldria alguna cosa més. Justament abans parlava a La revista científica Nature, una altra admiradora del president espanyol de la crítica de la revista Nature. A mi tot plegat em fa pensar que els que tenen imaginació estan al limbe moncloavita, una estranya imaginació que els fa pensar que tots som idiotes.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació