Enric I. Canela

Llegeixo que més d’un centenar de persones s’han concentrat aquest dijous al vespre a la plaça Universitat de Barcelona en contra de la repressió policial. La concentració ha estat organitzada pel Col·lectiu d’estudiants 18 de març sota el lema ‘Aturem la repressió. Sembrem la llibertat’. La protesta ha finalitzat davant el Rectorat de la UB, on s’ha llegit un manifest que denuncia la brutalitat policial i en el qual es demana trencar l’estigma sobre les persones represaliades. El portaveu dels manifestants, Gabo Mattioli, ha assenyalat a l’ACN que aquest acte no es limita ‘a les actuacions de les manifestacions antiBolonya’ sinó que s’estén ‘a les accions que succeeixen cada dia’.

Portaven pancartes que deien ‘Ni la repressió policial, ni la manipulació mediàtica podran silenciar la nostra veu. No volem Bolonya ‘i’ Contra l’imperi de la seva única veritat, apropiem-nos de la universitat’.

Sembla que també té relació amb què Demà divendres 13 de novembre a les 10 del matí se celebra al Jutjat d’Instrucció número 5 de Cerdanyola del Vallès el judici contra 7 estudiants de la UAB. Aquests estudiants estan acusats d’una falta de desordres públics per haver participat el 18 d’abril de 2008 a una protesta durant la reunió del Consell de Govern de la UAB.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació