Enric I. Canela

No ho entenc. El partits que donen suport la Govern ha votat avui en contra d’una Moció del grup parlamentari de CiU al Parlament de Catalunya que tenia com a objectiu donar un impuls al Govern matèria de la política de recerca i innovació i ha rebutjat els tres punts dels quals constava la moció:

Presentar en el termini d’un mes el Pla de Recerca i Innovació 2009-2013,

Reclamar a l’Estat la transferència dels recursos que ha retallet en els Pressupostos Generals de l’Estat en matèria de recerca i

Crear un programa d’incorporació de Doctors en l’àmbit de l’empresa catalana, dotant-lo dels fons corresponents en els pressupostos per al 2010.

Abans he comentat a Els plans del Govern per a la recerca que creia bo el que està fent el Govern, ara haig de dir que oposar-se això no té altra sentit que fer-ho perquè ho ha dit un altres i no el bé de la recerca a Catalunya ni la de Catalunya.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació