Judici sense proves


Enric I. Canela

La fiscal ha demanat l’absolució per als set estudiants de la UAB que han estat jutjats al jutjat número 5 de Cerdanyola, acusats de desordres públics al campus de Bellaterra.

Els responsables de la UAB acusen els processats de ser els causants de diversos destrosses produïts el passat 18 d’abril de 2008 durant un Consell de Govern celebrat al rectorat del campus, on es van trencar objectes com una porta de vidre d’accés al recinte i un guarda de seguretat va resultar ferit.

L’advocat de la defensa, Eduardo Cáliz, ha explicat que ha quedat provat que els guàrdies no van poder identificar els joves, i assegura que el rectorat els va identificar simplement perquè van anar al punt d’atenció del campus per a curar-se unes ferides produïdes en el altercat.

Durant la vista oral, un grup de joves ha acompanyat els acusats com a senyal de suport.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació