Enric I. Canela

Llegeixo que els estudiants de la UPC Josep Àngel Herrero, Marc Viñals i Lander Ramos, que cursen dues carreres simultàniament, s’han classificat per a la final mundial del prestigiós concurs de programació que organitza l’Associació Informàtica Nord-americana (ACM) de l’1 al 6 de febrer de l’any que ve a la Xina.

El grup serà un dels dos representants del sud d’Europa en la final de l’Annual ACM International Collegiate Programming Contest sobre programació universitària. Els estudiants han obtingut una plaça per competir a la Xina després de guanyar la semifinal del concurs per al sud d’Europa, el Southwestern European Regional Programming Contest (SWERC) 2009, que va tenir lloc a Madrid del 31 d’octubre al 1 de novembre.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació