Felicitats Pep Anton


Enric I. Canela

El catedràtic Josep Anton Ferré Vidal (Vila-seca, 1958) ha estat nomenat nou director de l’Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya (AQU Catalunya). Doctor en Ciències Químiques per la UB i catedràtic de Mecànica de Fluids del Departament d’Enginyeria Mecànica de la Universitat Rovira i Virgili URV, a banda del seu paper com a docent també ha desenvolupat una llarga trajectòria en l’àmbit de la recerca. Ha participat en més de 40 projectes de recerca, dels quals n’ha dirigit 11. Així mateix, és investigador principal d’un grup de recerca consolidat i ha dirigit 5 tesis doctorals. A més, ha publicat 40 articles en revistes científiques o monografies i ha presentat 67 comunicacions a congressos.

Abans del seu nomenament com a director d’AQU Catalunya, ha ocupat els càrrecs de vicerector de Transferència i Innovació de la URV i el de director de la Fundació d’aquesta universitat. Anteriorment, ha estat director general d’Universitats de la Generalitat de Catalunya, vicerector de Personal Docent i Investigador, vicerector d’Economia i Organització, director del Departament d’Enginyeria Mecànica, director de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Química (ETSEQ), i de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria (ETSE), tots a la URV.

La funció principal del director d’AQU Catalunya serà representar plenament el Consell de Direcció en relació a l’execució i el compliment dels acords que s’adoptin en aquest òrgan i en la Comissió Permanent. Té la representació legal d’AQU Catalunya, i també ha d’organitzar, gestionar i inspeccionar els serveis de l’agència, d’acord amb les directrius del Consell de Direcció.

El conseller d’Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, ha nomenat el nou director de l’Agència per la Qualitat Docent (AQU) Catalunya a proposta del president de l’agència, Joaquim Prats, i un cop escoltat el Consell de Direcció de l’entitat.

2 respostes a “Felicitats Pep Anton”

  1. a 19 nov. 2009 a les 12:08 alumne

    Força curiós que, encara que sigui formalment, Huguet nomeni director de l’AQU un ex-director general del seu departament que va dimitir a l’abril de 2007 per discrepàncies insalvables amb la cúpula del departament.

    Dit això, els meus millors desitjos per a la seva nova feina i la seva nova responsabilitat.

  2. a 19 nov. 2009 a les 7:45 enriccanela

    Alumne,
    Crec que aquet nomenament ve més del Ximo Prats que no d el’Huguet. penso que l’Huguet ha respectat l’opinió del president de l’AQU. I ha fet bé.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació