Enric I. Canela

La UB i l’Escola Bloomberg de Salut Pública de la Universitat Johns Hopkins (JHSPH) van signar un conveni el 6 de novembre per a la creació d’un consorci per dur a terme un màster de formació de postgrau en epidemiologia mitjançant un model d’ensenyament en línia i enfocat al treball en equip que pretén millorar l’eficàcia de la pràctica en epidemiologia per a responsables de salut pública en països de parla hispana.

El consorci està format per la JHSPH i un grup d’institucions de parla hispana entre les quals hi ha la Universitat del Nord (Colòmbia), la Universitat Andrés Bello (Xile), l’Institut Nacional de Salut Pública de Mèxic i la Universitat de Brasília (Brasil), a més de la UB que té com a responsable acadèmic Jaume Canela, professor del Departament de Salut Pública de la Facultat d’Odontologia.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació