Premi als Bioemprenedors


Podeu llegir al web de Biocat que divuit projectes empresarials d’arreu de Catalunya opten a guanyar el premi BioEmprenedorXXI, un programa de suport a la creació d’empreses dins l’àmbit de les ciències de la vida impulsat per “la Caixa”, Barcelona Activa, Biocat, la Fundació Genoma España i la Cambra de Comerç de Barcelona. El guanyador es farà públic durant la celebració del Fòrum de la BioRegió, el dia 3 de desembre, a les 12h, a la Casa Llotja de Mar de Barcelona, on hi participaran més de 500 representants del sector científic, empresarial i financer.

El premi BioEmprenedorXXI consisteix en una aportació econòmica de 20.000 euros per al guanyador, 10.000 euros per al primer finalista i 5.000 euros per al segon finalista, a més d’un conjunt d’actuacions dirigides a accelerar el creixement d’aquests projectes, entre les què destaquen un curs especialitzat a la Universitat de Cambridge, la presència a una fira sectorial internacional de referència, la participació en un fòrum sectorial d’inversió i l’oportunitat de formar part d’un pont d’internacionalització a un dels principals pols d’innovació.

Podeu completar la informació al web de Biocat.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació