Si a sobre governessin bé…


Enric I. Canela

La 4a edició dels European eGovernment Awards, dedicats a promocionar les millors pràctiques i les solucions més innovadores de govern electrònic a Europa, ha reconegut l’estratègia de la Generalitat en la categoria que distingeix l’aportació d’eines de ‘capacitació per a la ciutadania’ (‘eGovernment empowering citizens’), segons informa el Departament de la Presidència. Segons el jurat dels premis apadrinats per la Comissió Europea, l’estratègia multicanal d’atenció ciutadana de la Generalitat, a través de projectes com el portal www.gencat.cat i el telèfon 012, mereix ser distingida com un dels millors projectes europeus del 2009 en facilitar als ciutadans l’accés als serveis públics electrònics.

Podeu veure el que explica el web de la Generalitat.

Felicitats als responsables. Ara ja només falta que governin bé.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació