Solidaritat entre ministres


Enric I. Canela

L’altre dia la ministra de Sanitat, Trinidad Jiménez, defensava de Cristina Garmendia, després de les dures crítiques d’una de les revistes especialitzades en Ciència més importants. Deia: “És injust. Si hi ha una persona que sap de recerca i de gestió, és la ministra”. Afegia: “Garmendia ha fet una excel·lent tasca”.

Insistia: “La ministra ha presentat els programes més ambiciosos i s’ha lluitat per mantenir el pressupost en els programes imprescindibles”. S’han mantingut programes de recerca i el pressupost per a beques de recerca i retorn d’investigadors.

Trinidad Jiménez rebutjava les crítiques pel ’tisorades’ a Ciència. Per la ministra, “en els últims cinc anys el pressupost en R+D s’ha multiplicat per tres”. “Ha estat el major increment en els últims 30 anys a Espanya”.

Em sembla que la cosa no anava per aquí, ningú discuteix si Garmendia sap o no sap, simplement diem que el pressupost de Ciència i Innovació és insuficient i que ens han retallat programes i que la contractació dels investigadors està en perill.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació