Enric I. Canela

La Direcció General de Recerca de la Comissió Europea una publicat una convocatòria de propostes en el marc del programa COFUND (Marie Curie Co-funding of Regional, National and International Programmes).

El règim de cofinançament ofereix finançament addicional per a programes de beques existents o noves tant regionals com nacionals per a la formació i o per al desenvolupament de la carrera en recerca per tal de fomentar el moviment d’investigadors a través de les fronteres.

Els sol·licitants han de ser organismes públics o privats que siguin responsables del finançament i la gestió de beques o programes de formació en recerca. Aquests poden ser ministeris, instituts o organismes, organitzacions internacionals o altres organismes de caràcter públic.

Tots els camps de la recerca i la formació en recerca, amb excepció de les àrees de recerca previstes en el Tractat EURATOM, són elegibles, sempre que hi hagi un element de la mobilitat transfronterera.

El termini finalitza el 18 de febrer de 2010.

Aquest és un programa prou important com per a què es facin actuacions decidides per millorar la nostra participació.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació