Enric I. Canela

El ministre d’Educació, Ángel Gabilondo (i 2), va dir que hi ha una preocupació fonamental pel model de finançament de les universitats com a conseqüència del procés de convergència de les universitats cap a un nou espai i que abans de final d’any el Consell d’Universitats presentarà la proposta de nou model de finançament per a les universitats públiques, que en l’actualitat s’està negociant amb el ministeri d’Economia.

El ministre espera arribar a un pacte amb les comunitats autònomes, la societat i els partits per al seu desenvolupament.

Em sembla que el temps és massa curt. Tot i què des que la primera comissió de finançament, en la que vaig participar, fa molt de temps que va acabar la feina, la nova no s’ha reunit gaire.

A banda, cal recordar que no és de finançament d ela universitats, és del sistema de les universitats públiques espanyoles i això inclou al estudiants. Més aviat hauríem de parlar de sistema universitari espanyol.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació