Enric I. Canela

Fa un dies llegia al bloc Edunomia de Miquel Duran Scimago a El País: ara ens faran cas, potser. Fa referència a un article del diari El País al que ja m’havia referit a Bons resultats relatius de la recerca a Catalunya.

Comenta els bons resultats quant a impacte de les publicacions de la UdG. Ben cert. I també a l’Hospital Josep Trueta.

Sempre he defensat que cal apostar per les universitats “petites” de Catalunya. Juguen un paper clau en el desenvolupament del nostre país i la recerca que fan és bona i potser encara millor si hi creiem.

També he parlat sovint de la necessitat de fer Medicina a la UdG, sortosament això ja és així. La qualitat de l’Hospital Josep Trueta i la bona feina de la UdG ho avalaven. Ara ja és un fet, el temps ens donarà la raó als que defensàvem l’opció Girona davant de determinats corporativismes.

2 respostes a “Valorem prou a les nostres universitats “petites””

  1. a 26 nov. 2009 a les 6:15 Miquel Duran

    Enric, moltes gràcies per aquesta entrada. El paper de les universitats petites, al menys a Catalunya, és de treballar per al progrès de tot el sistema universitari. També és de servir a l’entorn més proper, al territori, sense descuidar la contribució a l’equilibri territorial de Catalunya que, no cal oblidar-ho, també és de potenciar l’àrea metropolitana de Barcelona.

  2. a 26 nov. 2009 a les 9:47 enriccanela

    Miquel,
    Res. Ho penso així. Crec que la vostra universitat està fent una bona feina i que el Govern hauria d’afavorir alguns desenvolupament estratègics.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació