I el concert econòmic?


Enric I. Canela

Té nassos la cosa. La ministra Cristina Garmendia, parlant dels resultats de les diferents comunitats autònomes que mostren la darrera enquesta de l’INE (veure Estadístiques d’R+D de l’Estat espanyol de l’any 2008), ha dit:

Hi ha territoris amb una cultura més arrelada en R+D+i, com Euskadi amb una cultura de centres tecnològics de moltíssims anys, el que no hi ha dubte que en moments de dificultat econòmica ajuda. En altres, és el propi territori el que ha d’apostar definitivament per les activitats d’R+D+i i pels entorns que la promouen.

La ministra ha oblidat que hi ha una cosa que es diu concert econòmic i d’allà surten un munt de diners que serveixen, entre altres coses, per l’R+D+i. Mentre Catalunya mantenint altres territoris.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació