Enric I. Canela

La ministra de Ciència i Innovació, Cristina Garmendia, ha dit que la inversió en R+D+i creixerà per sisè any consecutiu, cosa que podrem dir a finals de 2010, quan fem el balanç final, en referència a les partides destinades al seu departament en els Pressupostos Generals de l’Estat (PGE) de 2010.

En aquest sentit, ha precisat que les retallades en els pressupostos del Ministeri els hem pogut assumir gràcies a les reserves que han atresorat els nostres organismes públics de recerca, són retalls que tenen a veure amb una transferència interna des del Ministeri a aquests organismes públics de recerca.

Sobre això, ha garantit que tot l’eix pressupostari que va als agents que executen la recerca, inclosos els nostres propis organismes, no té cap retallada, i ha advertit que els programes del Pla nacional sortiran el 2010 al mateix nivell que han sortit en l’any 2009.

Jo crec que encara no se n’ha adonat. Els recursos de contractació de personal als programes dependents dels Organismes Públics de Recerca han disminuït.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació