Poca transparència


Enric I. Canela

El Ministeri d’Educació publica que el ministre d’Educació, Ángel Gabilondo, ha presidit la Conferència General de Política Universitària, en què han participat el secretari general d’Universitats, Màrius Rubiralta, el director general de Relacions Internacionals, José Manuel Martínez Sierra, el director general de Política Universitària, Felipe Pétriz, i la directora general de Formació i Orientació Universitària, Mercedes Chacón. A més, han estat presents representants de totes les comunitats autònomes.

Aquesta nota és interessantíssima. Imagino que no és cosa del ministre, però la política informativa sobre universitats del Ministeri d’Educació és bastant dolenta. Quan universitat estava a Ciència i Innovació s’informava de les reunions amb total transparència, ara notes com aquesta. Poca transparència.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació