Enric I. Canela

El secretari d’Estat d’Investigació, Carlos Martínez Alonso ha manifestat davant la Comissió de Ciència i Innovació del Senat que els pressupostos de la Secretaria d’Estat d’Investigació del Ministeri de Ciència i Innovació per al 2010 donaran prioritat al Pla Nacional d’R+D+i – projectes de recerca i recursos humans -, la cooperació amb les Comunitats Autònomes i la internacionalització. També ha garantit el manteniment de totes aquelles actuacions que són pilars per fomentar la competitivitat de la ciència espanyola.

Bé no ha dit res, ha reiterat el que venen dient fa dies.

El que no recull la nota de premsa del Ministeri és que Carlos Martínez Alonso ha criticat a la revista ‘Nature’ per la recent publicació d’un editorial contrari a la gestió de la cartera que lidera Cristina Garmendia (podeu veure La revista científica Nature, una altra admiradora del president espanyol)

que, en la seva opinió, resol els Pressupostos Generals de l’Estat 2010 en matèria de Ciència i Innovació, alhora ha assegurat que Alemanya “està envejosa” d’Espanya en aquesta matèria. Ha destacat que el president de l’Institut alemany Max Planck “està envejós” del ritme de creixement d’Espanya en matèria de R+D+i.

Genial!

Una resposta a “Els alemanys envegen Espanya, genial!”

  1. a 27 nov. 2009 a les 3:54 alumne

    Sí, és un gran acudit. Més quan Alemanya sembla que pressuposta doblar la inversió en R+D.

    Posats a fer nombres, potser troba interessants (i preocupants) els següents: http://www.precarios.org/tiki-read_article.php?articleId=198 .

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació