L’AVUI canvia de mans?


Enric I. Canela

Llegia a Comunicació21que les negociacions perquè els grups Godó i Planeta es desprenguin de la seva participació a l’Avui i aquest passi a mans d’Hermes Comunicacions, editora d’El Punt, estarien en la recta final, tal i com asseguren els digitals El Debat i e-notícies segons fonts de la negociació. L’acord podria fer-se públic abans de final d’any i, d’aquesta manera, l’expedient de regulació d’ocupació (ERO) que tenia preparat la direcció l’efectuarien els nous propietaris. L’operació comptaria amb el vist i plau de la Generalitat, que a través de l’Institut Català de Finances (ICF) té una participació del 20% en la Corporació Catalana de Comunicació, empresa editora de l’Avui. El motiu de la venda serien les pèrdues econòmiques del rotatiu (d’entre quatre i cinc milions d’euros l’any), però també la seva poca estabilitat, palesa en el fet que els últims dos anys ha tingut quatre directors diferents.

I jo dic, potser aquesta seria la fórmula per tal que l’Avui tornés al que era abans que determinades mans entressin, clar que encara quedarien les del Govern i ja se sap…

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació